21 maart: Chocolicious

21 maart: Chocolicious imageVeel mensen voelen zich rot of schamen zich wanneer ze chocola hebben gegeten. Ze voelen zich schuldig omdat ze denken dat chocola ongezond voor ze is. Chocola en cacao zijn op zich echter heel gezond. De cacaoboom heeft niet voor niets de botanische naam Theobroma, dat voedsel van de goden betekent. Cacao wordt ook wel super food genoemd.

Deze dag zal een ode zijn aan de cacaoboom; we zullen uitgebreid stilstaan bij de gezondheidsaspecten van pure cacao, cacaoboter en chocolade. Je zult niet alleen leren dat je onbekommerd en zonder schuldgevoel kunt genieten van je eigen lekkernijen, maar je zult ook zien hoe cacao en cacaoboter kunnen worden ingezet in de natuurlijke lichaamsverzorging. Natuurlijk maken we ook onze eigen chocolade. Deze workshop is tevens zeer geschikt voor mensen met allergieën en intoleranties die hierdoor geen chocola uit de winkel kunnen eten (natuurlijk met uitzondering van een allergie voor cacao).

KOSTEN:
70 euro. Dit is inclusief koffie/ thee met wat lekkers, een door cacao geinspireerde lunch, eigen gemaakte producten en een uitgebreide reader in pdf.

LOCATIE:
Herbiatic, Kleve (Duitsland)

AANMELDEN:
info@herbiatic (natuurlijk ook voor vragen)

Link:

http://www.herbiatic.nl/chocolicious

Deel deze workshop:

Favorieten