Zelf sushi maken

Zelf sushi maken imagePerfect gekookte rijst is de basis van een goede sushi. U maakt daarna de twee bekendste soorten sushi: de maki (sushirol) en de nigiri (sushiblokjes). Een heerlijk warme misosoep maakt de maaltijd compleet.

Het menu:
Misosoep met lente-ui en tofu

California rol met gerookte zalm, roomkaas, avocado en sesamzaadjes
Sushi rol met pittige tonijn en lente-ui, komkommer en wortel
of
Sushirol met komkommer, wortel en daikon (Japanse radijs)

Sushi blokjes met garnalen
Sushi blokjes met tamago (zoete omelet)

De hoeveelheid sushi die we maken is meer dan voldoende als volledige maaltijd voor de deelnemers en ook ideaal om als hapje bij een eventueel aansluitend feestje te serveren.

Wij geven workshops op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk.

Groepen van maximaal 10 personen kunnen gebruik maken van onze unieke kookgelegenheid aan de Rijnkade in Arnhem. U kookt en eet dan tussen de kleurrijke schilderijen en beelden van de Arnhemse kunstenares Jacky, in haar atelier met uitzicht op de Rijn.

Uw lokatie bepaalt het maximum aantal deelnemers. Er is echter niet veel nodig: twee kookpitten/zones en per persoon een plaats aan een (sta) tafel is al voldoende, voor de rest zorgen wij. Duur: 2 ½ uur

Kosten: 275 euro t/m 6 personen. Daarna komt er p.p 17,50 euro bij.
Voor lokaties buiten de gemeente Arnhem rekenen wij een kilometervergoeding van 0,25 euro per km.

De prijzen zijn incl. alle ingredienten en kookbenodigdheden, een fles Sake (Japanse rijstwijn) met iets te knabbelen en een receptenboekje per persoon. Incl. BTW.

Wij kunnen ook de drankjes voor u verzorgen, tegen kostprijs.

Meer info.:
E info@kookstudiopangea.nl
T 06-26776549

Locatie:

Arnhem - Gelderland

Link:

http://www.kookstudiopangea.nl/workshops/zelf-sushi-maken.html

Deel deze workshop:

Favorieten